fredag 16. januar 2015

KalenderVi fikk i oppgave og lage ein kalender for året 2015. eg skal no dele med dåke korleis kalenderen nå ser ut etter ferdig resultat. Mangen av bildene er litt redigert for å få fram fargene i dei forskjellige motivene og for at bildene skal se bedre ut.


Januar: 
kort lukketid og frosset bevegelse
her har eg brukt bilde av når det snør ute, der fanget eg snøhaugene i luften, dette er takk uten for skulen ein dag der det plutselig byrde å snø. eg synst sjølv at bilde er ganse fint og passer godt inn i temaet.


Februar:
 Vinterbilde, snø, ski etc.
Her skulle vi velge et bilde som hadde et vintertema, her velgte eg et bilde som har veldig masse snø. derfor syntest eg at det passer tema veldig godt. er ganske fornøyd med bildet.


Mars:
 Svart/ kvitt blur med farge  
Her skulle vi ha bildet i svart/ kvitt og lage det blurete og ha farge på ein av tingene i bildet. da velgte eg et bilde eg hadde tatt fra turen vi hadde i byn for nokon måneder siden. eg vart ganske fornøyd med bilde.


April: 
Vårtegn/blomst
Her skulle vi velge et bilde med vårtegn som blomst, derfor velde eg et bilde av blomster. eg forsterket litt på fargene på det orange/gulle for å få støre kontrasten mellom fargene og det grønne.


Mai:
 17 mai/ russetid
Her skulle vi velge et bilde som enten var 17 mai eller fra russetiden. men siden vi ikkje er russ enda så måtte eg velge et bilde som hadde 17 mai tiden. eg måtte ta eit bilde av meg sjølv i bunad sidden eg ikkje hadde noko anet bilder.


Juni:
 Lyse farger
Her skulle vi egentlig velge et bilde med lyse farger, men siden vi kunne endre på to av bildene til det vi ønskte sjølv. Eg følte at solnedgang er et bilde som passer inn i juni, så bestemte meg for heler å bruke det.


Juli:
 Horisontal linje
Her skulle vi ha ein horisontal linje. Dette bilde likte eg ganske godt for du ser utover Roma fra Peterskirken og du ser kor flatt det er rundt område.


August:
 Leselyst bilde av bøker/bibliotek
Her velgte eg å ta bilde av bøker, men å få mer spenning i bildet satt eg ein bamse som satt over bøkene. dette gir ein formidling at det er også små barn som skal begynne på dkolen og som også må lese.


September:
 Stilleben av frukt og grønsaker
Her stilte eg opp litt frukt på ein måte eg syntes det er fint å sjå på, eg tok med nokon tre og eit hus. eg vart ganske fornøyd med bilde.


Oktober:
 speiling og refleksjon
Dette bilde er ein av dei som eg vart mest fornøyd med. eg synst bilde paste helt inn i temaet, det speiler bygget bak meg veldig godt.


November:
 lang lukketid, tegning med lys
Her skulle vi ha lang lukketid for å fange det vi tegnet med lyse. Dette bilde var eg ganske fornøyd med og det fanger mørk heten og lyse veldig godt.


Desember:
 Julemotiv, nærbilde
Her skulle vi ta nærbilde av julen, siden eg ikkje hadde nokon så finne bilder måtte eg ta et bilde av hunden min med nisselue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar